Seriøse smil i hverdagen

sanne_01-rev

Sanne F. Jensen

PROFIL

Vi er din personlige ekstra ressource

Personlig dedikeret service med et smil, der smitter. Sådan griber vi alle vores arbejdsopgaver an. Således har vi med punktlighed og arbejdsomhed samlet os en masse god erfaring, siden virksomheden blev etableret i 1988. Vi har passet telefoner for hundredvis af kunder og løst en bred vifte af administrative sekretæropgaver igennem årene, så vi er så at sige mestre i telefonpasning og sekretærservice og kender om nogen vigtigheden i at være serviceminded.

Ingen opgave er for lille – ingen opgave er for stor – alle opgaver har førsteprioritet.

Personlig og professionel service

Det er ganske enkelt vores mål at hjælpe dig med dine opgaver, små som store, og aflaste dig i din virksomhed efter alle kunstens regler. Med vores service ønsker vi at bidrage til en problemfri og glidende dagligdag, så du og din virksomhed sparer tid og ressourcer. Vi er effektive og meget omhyggelige og lægger stor vægt på at yde en personlig og individuel service til dig og dine kunder.

Hellerup Erhvervsservice er et team af glade og engagerede medarbejdere, der sidder parate til at hjælpe dig. Vi stiller høje krav til os selv som team – og netop det er med til at skabe et godt miljø og højt serviceniveau.

Vi kan sammensætte en individuel og fleksibel løsning vedr. jeres telefonpasning og/eller sekretæropgaver, og vi vil med glæde være en seriøs medspiller på dit hold. Diskretion er et helt naturligt princip for os, omkring alt hvad vi foretager os. Vi arbejder dagligt med fortrolige informationer, så du kan være helt tryg ved, at de forbliver mellem os.

Telefonpasning
Kundeservice
Sekretærservice
Kalenderbooking
Klinikservice
Adresseservice

Den vigtigste grund til, at vi har valgt Hellerup Erhvervsservice, som klinikkens ansigt udadtil, er, at de er superprofessionelle: De er venlige, imødekommende og dygtige, og har 100% tjek på alle aftaler. Men endnu vigtigere – de er diskrete. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger og anbefaler dem videre i mit netværk.

Charlotte BechPrivatkonsultationen Havstedbæk v. Læge Charlotte Bech

Som netbutik er en af de opgaver, man står med, at yde en god kundesupport. Jeg vil på det varmeste anbefale Hellerup Erhvervsservice til alle, der står over for en outsourcing- eller telefonpasningsopgave.

Stefanv. Dotminded

Jeg oplever Hellerup Erhvervsservice, som et sted hvor servicen i den grad er i højsædet. De har været rigtig gode til at sætte sig ind i, hvad lige præcis jeg kan tilbyde mine klienter, så de kan formidle det videre, når de svarer min telefon. Jeg vil anbefale Hellerup Erhvervsservice til alle virksomheder, som ikke har brug for en heltidssekretær, men alligevel gerne vil have telefonen svaret alle hverdage i åbningstiden.

Line BassøeParterapeut

Vi har nu siden 2005 brugt Hellerup Erhvervsservice til at passe vores telefoner. Fra vi var en nystartet virksomhed med 2 medarbejdere, til en virksomhed med 14, har Hellerup Erhvervsservice leveret os en fantastisk service, hvilket har givet os en øget fleksibilitet i hverdagen, som vi ikke vil være foruden.

Søren V. OlesenErgopartner A/S