Vi lever af tilfredse kunder!

SERVICE – PRØV OS GRATIS I 2 UGER – OG BLIV SIKKER

TELEFONPASNING

Vi passer telefonen med jeres firmanavn. Dagligt eller lejlighedsvis efter behov. Vi tager imod besked eller viderestiller kaldene til dig eller dine medarbejdere.

KUNDESERVICE

Vi står for kundeservice for webshops og mindre virksomheder, så de kan fokusere på det de er bedst til, og så de kan vide sig sikker på, at deres kundeservice et helt i top.

SEKRETÆRSERVICE

Vi løser et bredt udvalg af sekretæropgaver og er din uundværlige personlige sekretær/assistent til store og små opgaver.

KLINIKSERVICE

Vi passer telefon for læger, psykologer, o. lign. og sørger for at patienter/klienter altid bliver mødt af en venlig og professionel sekretær.

KALENDERBOOKING

Vi booker aftaler i din kalender og sørger for, at din kalender altid er opdateret og klar til dagens opgaver eller konsultationer.

ADRESSESERVICE

Få en professionel postadresse i Hellerup. Vi modtager din post og pakker. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefonpasning
Kundeservice
Sekretærservice
Kalenderbooking
Klinikservice
Adresseservice

Den vigtigste grund til, at vi har valgt Hellerup Erhvervsservice, som klinikkens ansigt udadtil, er, at de er superprofessionelle: De er venlige, imødekommende og dygtige, og har 100% tjek på alle aftaler. Men endnu vigtigere – de er diskrete. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger og anbefaler dem videre i mit netværk.

Charlotte BechPrivatkonsultationen Havstedbæk v. Læge Charlotte Bech

Som netbutik er en af de opgaver, man står med, at yde en god kundesupport. Jeg vil på det varmeste anbefale Hellerup Erhvervsservice til alle, der står over for en outsourcing- eller telefonpasningsopgave.

Stefanv. Dotminded

Jeg oplever Hellerup Erhvervsservice, som et sted hvor servicen i den grad er i højsædet. De har været rigtig gode til at sætte sig ind i, hvad lige præcis jeg kan tilbyde mine klienter, så de kan formidle det videre, når de svarer min telefon. Jeg vil anbefale Hellerup Erhvervsservice til alle virksomheder, som ikke har brug for en heltidssekretær, men alligevel gerne vil have telefonen svaret alle hverdage i åbningstiden.

Line BassøeParterapeut

Vi har siden 2005 brugt Hellerup Erhvervsservice til at passe vores telefoner. Fra vi var en nystartet virksomhed med 2 medarbejdere, til en mindre virksomhed med 14, har Hellerup Erhvervsservice leveret os en fantastisk service, hvilket har givet os en øget fleksibilitet i hverdagen, som vi ikke vil være foruden.

Søren V. OlesenErgopartner A/S