Telefonpasning

VI PASSER TELEFONEN, SÅ DU KAN PASSE DIT ARBEJDE

PRISER FRA KR. 495,-

Vi besvarer telefonen med jeres firmanavn. Præcis efter jeres behov.

Vi er en fleksibel og integreret del af jeres virksomhed, fordi vi lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med dig og din virksomhed som kunde og have et indgående kendskab til jeres produkter. På den måde kan vi yde den bedst mulige kundeservice.

Vi håndterer alle indgående opkald til din virksomhed, oplyser om priser og produkter, tager imod ordrer og stiller samtaler videre til de relevante medarbejdere. Hvis du ikke svarer, sender vi dig en udførlig besked om opkaldet straks pr. email, sms eller telefax.

Ved akutte opkald er vi naturligvis vant til at ”gå gennem ild og vand” for vores kunder. Vi tager straks kontakt til dig og sørger for, at du får beskeden, så der hurtigst muligt kan tages “action” på situationen. Vi er din sikkerhed for at akutte opkald altid får førsteprioritet.

På den anden side kan vi også filtrere uønskede opkald fra, f.eks. udvalgte telefonsælgere ell. lign., naturligvis kun efter forudgående aftale med jer.

Du kan benytte vores service på flere måder, f.eks.:

Månedsabonnement:  Så er du frit stillet og kan stille telefonen om, når behovet opstår: Når du tager til kundemøder, eller bare har behov for at arbejde uforstyrret. Vi kan også permanent fungere som din eksterne reception eller omstilling og viderestille samtaler til dig og dine medarbejdere til direkte lokalnumre, mobiltelefon, etc.

Enkeltdagsservice:  Til dig, der nu og da har behov for telefonservice enkelte dage eller uger: Når der er sygdom på kontoret, afvikling af ferie, forretningsrejser, interne møder og seminarer. Eller bare ganske almindelig travlhed.

Kontakt os i dag på telefon +45 39 62 66 48 og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefonpasning
Kundeservice
Sekretærservice
Kalenderbooking
Klinikservice
Adresseservice

Ring på 3962 6648 nu

og hør hvad vi kan gøre for dig!